چرا بادام سمي است؟

واردات روغن بادام تلخ - دكاموند شيمي

روغن بادام تلخ ( Bitter almond oil ):

خريد روغن بادام تلخ از نوعي درخت بادام حاصل مي شود كه حاوي مواد شيميايي سمي و تلخ است. درخت بادام تلخ، گل هاي صورتي رنگي دارد. با وجود تلخ بودن اين دانه مغزي، خواصي در آن وجود دارد كه در درمان بسياري از مشكلات مانند اسپاسم، درد و مشكلات مختلف بدن كاربرد دارد. روغن بادام تلخ ، سرشار از چربي هاي سالم، فيبر، ويتامين ها و مواد معدني است اما بصورت غيرخوراكي استفاده مي شود.

آشنايي با روغن بادام تلخ :

درگذشته، بادام تلخ از لحاظ تاريخي در مقادير بسياركمي براي طعم دادن به برخي غذاهاي خاص مانند شربت بادام و آمارتتي ايتاليايي استفاده مي شد. اما به دليل پتانسيل مسموميت، امروز استفاده خوراكي از آن قطع شده است.

چرا بادام سمي است؟ 

 نوع تلخ بادام حاوي يك ماده سمي است كه هيدروژن سيانيد را آزاد مي كند و بنابراين ، به شكل خام بسيار سمي است. به همين دليل است كه هر درخت بادام در جنگل براي كندن ميوه ايمن نيست. فقط 100-200 ميلي گرم سيانيد هيدروژن طول مي كشد تا در عرض چند دقيقه منجر به مرگ مصرف كننده شود. يك بادام تلخ خام هنگامي كه بسيج مي شود حدود 4-9 ميلي گرم سيانيد هيدروژن توليد مي كند.
اين بدان معناست كه يك مشت بادام تلخ خام براي كشتن سريع يك نفر كافي است. علاوه بر اين ، مصرف كمتر بادام تلخ مي تواند باعث مشكلات جدي سلامتي مانند نارسايي كليه شود.
به دلايل ايمني ، بسياري از كشورها از جمله ايالات متحده فروش بادام تلخ خام را ممنوع كرده اند ، اگرچه استفاده از بادام تلخ پس از پردازش ايمن است. سيانيد هيدروژن از طريق حرارت دادن يا پخت در فرآيند شسته مي شود. صرف نظر از اين ، فرد بايد از مصرف بادام تلخ خودداري كند.
بادام تلخ نسبتاً كوچك تر و نوك تيزتر از آن است. در غير اين صورت ، آنها از نظر ظاهري يكسان هستند و نمي توان به راحتي بين دو نوع بادام تمايز قائل شد.
در مورد بادام هاي موجود در خواربارفروشي ، آنها معمولاً بادام شيرين هستند و مقدار زيادي سيانيد ندارند. روغن بادام شيرين نيز همينطور است. اين روغن بادام معمولي است كه در سوپرماركت قفسه بندي شده است ، براي مصرف و استفاده بي خطر است.
روغن بادام تلخ ، اگرچه به راحتي در همه فروشگاه ها موجود نيست ، اما نبايد بدون توصيه متخصص استفاده شود و هرگز نبايد مستقيماً استفاده شود.


روشهاي استخراج روغن بادام

روغن بادام از دو روش استخراج حلال و استفاده از پرس استفاده مي شود. هر دو روش مزايا و معايب خود را دارند.

 

استخراج روغن بادام در خانه

تهيه روغن بادام در خانه بسيار آسان و مقرون به صرفه است. در اينجا چند مرحله ساده براي استخراج روغن بادام در خانه بدون استفاده از پرس روغن وجود دارد.
بادام تازه و خشك مصرف كنيد. آنها را در مخلوط كن تميز بريزيد. در حالي كه سرعت را در ابتدا پايين نگه مي داريد ، آن را روشن كنيد. پس از چند ثانيه ، بادام شروع به شكل گيري يك توپ مي كند. آنها همچنين در كناره هاي مخلوط كن روي هم انباشته مي شوند. مخلوط كن را متوقف كرده ، مواد تشكيل دهنده را جدا كرده و دوباره شروع به هم زدن كنيد. اين عمل را چندين بار تكرار كنيد تا بادام به حالت كروي در آيد.
حالا ، مخلوط كن را به سرعت متوسط ​​يا بالاتر بچرخانيد. وقتي بادام تبديل به خميري خامه اي و غني شد ، يك قاشق چايخوري روغن زيتون به آن اضافه كنيد و دوباره شروع به هم زدن كنيد.
پس از چند دقيقه ، مواد را بيرون آورده و در يك شيشه يا ظروف ظروف قرار دهيد. آن را حدود دو هفته در دماي اتاق نگه داريد. پس از دوره مذكور ، روغن بطور خودكار از خمير جدا مي شود. هنگام استفاده از صافي ، روغن را در يك ظرف جداگانه بريزيد. اين روغن بادام خانگي است كه مي توانيد براي مراقبت از پوست يا حتي آروماتراپي استفاده كنيد.
 

تركيب روغن بادام شيرين از چه چيزي ساخته شده است؟


روغن بادام شيرين از نظر شيميايي از اسيدهاي چرب ، فيتوسترول ها و توكوفرول ها تشكيل شده است. اسيد اولئيك يا امگا 9 ، يك اسيد چرب تك اشباع نشده اصلي ترين تركيب (65-75) است. اسيدهاي چرب ديگر شامل لينولئيك اسيد (13-25 درصد) و چربي هاي اشباع مانند پالميتيك و استئاريك اسيد (8-10 درصد) است. تركيب استرول در درجه اول شامل β-sitosterol (75-85) با مقدار زيادي α- توكوفرول (ويتامين E) است.

اسيد اولئيك تك اشباع نشده:

تعدادي از مطالعات نشان داده اند كه اسيد اولئيك كلسترول ليپوپروتئين كم چگالي (LDL) را كه به عنوان "كلسترول بد" نيز شناخته مي شود ، كاهش مي دهد. سطوح بالاتر LDL خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي را افزايش مي دهد ، در حالي كه كاهش اين سطوح در نهايت اين خطر را كاهش مي دهد. اسيد اولئيك غير اشباع نيز فشار خون را كاهش مي دهد ، حساسيت به انسولين را افزايش مي دهد و از چاقي جلوگيري مي كند. اين سيستم ايمني را تقويت مي كند در حالي كه به رفع التهاب كمك مي كند. طبق مطالعه معروف "هفت كشور" ، حتي از بيماري هاي قلبي محافظت مي كند. بر اساس اين مطالعه ، افرادي كه رژيم هاي غذايي غني از اسيد اولئيك تك اشباع نشده داشتند ، داراي بيماري هاي قلبي پايين بودند.
اسيد لينولئيك:

چربي مي سوزاند و توده عضلاني ايجاد مي كند. لينولئيك اسيد سيستم ايمني بدن را تقويت كرده و با التهاب مبارزه مي كند. همچنين ممكن است از ابتلا به سرطان در كنار كاهش خطر ابتلا به ديابت جلوگيري كند. همچنين در تقويت استخوان ها و محافظت از آنها نقش دارد.


چربي هاي اشباع شده:

عليرغم اين كه در مورد چربي اشباع شده نظر غلطي وجود دارد كه ميزان كلسترول بد را افزايش مي دهد ، در واقع اين سطوح را كاهش مي دهد. يكي از واقعيت هايي كه اكثر مردم از آن غافل مي شوند اين است كه چربي اشباع شده سطح "كلسترول خوب" را نيز افزايش مي دهد. نه تنها اين ، كلسترول بد را به يك زيرگونه تبديل مي كند كه به هيچ وجه براي سلامتي انسان خطرناك نيست.

ويتامين E:

ويتامين E به افزايش طول عمر سلول ها و محافظت بيشتر از افرادي كه در محيط خاصي زندگي مي كنند يا شيوه زندگي خاصي دارند كه بر زندگي سلول ها تأثير مي گذارد ، كمك مي كند. در واقع با راديكال هاي آزاد كه به سلول هاي بدن آسيب مي رسانند و در نهايت انحطاط مي يابند ، مقابله مي كند. بنابراين ، عمر طولاني تري را براي سلول ها فراهم مي كند و از پيري زودرس جلوگيري مي كند.
ويتامين E همچنين براي درمان آتاكسي اختلال حركتي مثر است. اين به عملكرد سلول ها ، سلامت پوست و سيستم ايمني كمك مي كند. اين ويتامين همچنين به كاهش ظاهر زخم ها ، مرطوب كردن پوست و عمل به عنوان آنتي اكسيدان كمك مي كند.

به سطح كلسترول كمك مي كند

روغن بادام به كاهش سطح كلسترول كمك مي كند اين دو عامل تعيين كننده اصلي بيماري هاي قلبي و خطر سكته مغزي هستند.
روغن بادام نه تنها كلسترول LDL و كلسترول كل را كاهش مي دهد بلكه كلسترول ليپوپروتئين هاي با چگالي بالا (HDL) را افزايش مي دهد كه همان كلسترول خوب است.
روغن بادام حاوي چربي هاي اشباع نشده بالا و ويتامين E است و اجازه مي دهد تا مواد مغذي و اكسيژن در خون گردش كرده و اين به معني تغذيه قلب نيز مي باشد.

مي تواند التهاب را درمان كند

تصور مي شود كه عامل اصلي التهاب استرس اكسيداتيو است. روغن بادام تلخ در برابر استرس اكسيداتيو محافظت مي كند ، زيرا اثرات آنتي اكسيداني را تقويت مي كند. بدن انسان را قادر مي سازد از راديكال هاي آزاد و ديگر تركيبات مضر دوري كند. بنابراين ، روغن بادام نه تنها التهاب را كاهش مي دهد بلكه روند پيري را نيز كند كرده و خطر بسياري از بيماري ها مانند بيماري هاي قلبي و سرطان را كاهش مي دهد. با داشتن خواص ضد التهابي ، هرگونه آسيب سمي به كبد را نيز كاهش مي دهد.

به كاهش وزن كمك مي كند

روغن بادام به كاهش چند پوند اضافي كمك مي كند و روند كاهش وزن را تسريع مي كند. تحقيقات زيادي در دسترس است كه نشان مي دهد افرادي كه بادام را در رژيم غذايي معمول خود قرار داده اند نسبت به افرادي كه از رژيم غذايي يكسان اما بدون بادام استفاده مي كنند ، كاهش وزن بيشتري دارند.
به طور كلي ، مردم از افزودن محصولات بادام به دليل محتواي چربي بالا در رژيم غذايي خود ترديد دارند. اما بسيار بهتر از رژيم هاي كم چرب است كه منجر به كمبود مواد مغذي مي شود. به غير از بادام ، القاي روغن بادام در رژيم غذايي منظم نيز تضمين كننده رژيم غذايي متعادل فرد است. علاوه بر اين ، روغن بادام احساس سيري مي دهد كه فرد را از خوردن ميان وعده ميان وعده و چند كالري اضافي باز مي دارد.

خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي و ديابت را كاهش مي دهد

روغن بادام خطر بيماري هاي قلبي و ديابت را كاهش مي دهد روغن بادام تلخ علاوه بر تنظيم سطح كلسترول ، خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي عروقي را كاهش مي دهد. درست مانند كلسترول بالا و بسياري از بيماري هاي ديگر ، بيماري هاي قلبي عمدتا ناشي از التهاب مزمن است. بنابراين ، غذاهايي كه داراي خواص ضد التهابي و آنتي اكسيداني هستند ، خطر ابتلا به چندين بيماري شايع مانند بيماري عروق كرونر قلب را كاهش مي دهند.

روغن بادام همچنين با تنظيم سطح قند خون از ديابت محافظت مي كند

. طبق تحقيقات انجام شده ، خوردن بادام در وعده صبحانه باعث كنترل سطح قند خون و افزايش سيري مي شود.
افزايش سيري به اين معني است كه افرادي كه از ديابت يا پيش ديابت رنج مي برند ، ديگر مجبور نخواهند بود كه ميان وعده هاي ميان وعده را ميل كنند. در همان مطالعه ، روغن بادام نتايج مشابه بادام را در مورد افزايش توليد انسولين پس از اولين وعده غذايي به دست آورد.

به حفظ سلامت روده بزرگ و راست روده كمك مي كند

روغن بادام به حفظ سلامت روده بزرگ و راست روده كمك مي كند روغن بادام در مورد سلامت روده بسيار مثر است. طبق يك مطالعه ، مصرف بادام خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را كاهش مي دهد. يك مطالعه ديگر نشان مي دهد كه تزريق روغن بادام اولين روش براي درمان افتادگي ركتوم در كودكان است (پرولاپس راست روده: وضعيتي كه در آن قسمت پايين روده بزرگ به سمت راست يا از راست روده بيرون مي زند).

تزريق روغن بادام همچنين به خارش ايديوپاتيك كمك مي كند

، كه در آن منطقه مقعدي بدون هيچ دليلي خارش خود را حفظ مي كند و هيچ درماني براي آن وجود ندارد. محققان در مطالعه اي به بيماران با علائم فوق الذكر تزريق روغن بادام را انجام دادند كه 93 درصد از آنها را بهبود بخشيد.

گوش درد را درمان مي كند

گوش بادي بسيار رايج است ، مخصوصاً در بين كودكان. دلايل درد متفاوت است ، اما آنها يك داروي طبيعي موثر دارند و اين استفاده از روغن بادام شيرين است. روغن بادام شيرين باعث تسكين فوري گوش درد مي شود. موم گوش را نرم كرده و گرفتگي لوله هاي بطني گوش را برطرف مي كند. برخلاف ساير نرم كننده هاي موم گوش ، روغن بادام شيرين حتي در صورت وجود برش هاي ميكروسكوپي نيز بي خطر است. قابل ذكر است كه ساير نرم كننده هاي موم گوش وقتي در معرض برش هاي ميكروسكوپي در گوش قرار مي گيرند باعث عفونت مي شوند.

 

لينك منبع: دكاموند شيمي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.