غذاي روغن ماكادميا - دستورالعمل هاي سالم

فروش روغن ماكادميا - دكاموند شيمي

روغن ماكادميا ( Macademia oil ) :

يكي از محبوب ترين روغن هاي جهان است و يك منبع غني براي سلامتي بدن محسوب مي شود. به دليل خاصيتهاي شگفت انگيز خريد روغن ماكادميا ، امروزه هم بصورت خوراكي و پخت و پز، و هم براي پوست و مو و در بسياري از محصولات آرايشي و بهداشتي استفاده مي شود. در ادامه، با خواص و كاربردهاي بي نظير آن آشنا مي شويد.

روغن ماكادميا به دليل فوايد زيادي كه دارد اغلب به عنوان يك محصول زيبايي مورد استفاده قرار مي گيرد. اما آيا مي دانيد از آن مي توان در آشپزخانه استفاده كرد؟ بله ، خوب فهميديد! با تهيه روغن ماكادمياي خوراكي پنكيك فوق العاده ترد و خوشمزه و حتي وعده هاي غذايي خوش طعم با طعم مغزدار درست كنيد! دهانتان را از قبل آب مي كند ، درست است؟! بنابراين با كمك برخي نكات و البته چند دستور العمل آسان به شما كمك خواهيم كرد تا از اين سوپرفود جديد استقبال كنيد. همچنين دريابيد كه چرا روغن ماكادميا غذا در وعده هاي غذايي سالم و دوستانه خانواده ضروري است.

روغن ماكادمياي غذايي - چرا همه اينقدر از اين موضوع ديوانه شده اند؟

روغن زيتون را كنار بگذاريد ، روغن مغز ماكادميا مواد غذايي براي خود شهرت زيادي دارد. هر روز تعداد بيشتري از مردم به سمت اين روغن خوشمزه با طعم سبك دانه اي و كره اي روي مي آورند تا روغن زيتون را به عنوان يك محصول جهاني در آشپزخانه جايگزين كنند. محبوبيت آن در سراسر جهان در حال گسترش است و مقدر است كه به دليل عطر و طعم فوق العاده و مزاياي سلامتي آن ، در خانه هاي سراسر جهان به جايگاه برتر دست يابد

روغن ماكاداميا از نظر چربي اشباع نشده غير اشباع ، 80-85٪ ، بسيار بالا است. اينها چربي هاي خوبي هستند كه سطح كلسترول را كاهش مي دهند و به بدن كمك مي كنند تا چربي را به راحتي بسوزاند. روغن ماكاداميا همچنين سرشار از اسيدهاي چرب امگا 3 و امگا 6 است كه كاملاً متعادل هستند. در محتواي آن ، ويتامين ها و مواد معدني زيادي نيز پيدا خواهيد كرد كه از جمله آنها كلسيم ، فسفر ، پتاسيم و سديم است.

روغن ماكاداميا و رژيم هاي مختلف غذايي

طبق متخصصان و تحقيقات متعدد ، آجيل ماكاداميا براي كساني كه رژيم مديترانه اي را ترجيح مي دهند توصيه مي شود. همانطور كه قبلاً در بالا اشاره شد ، ماكاداميا حاوي مقدار زيادي چربي اشباع نشده غير اشباع است كه باعث مي شود اين گزينه براي افرادي كه رژيم كتوژنيك دارند انتخاب خوبي باشد. گياهخواران و گياهخواران را كه در سالهاي اخير بيشتر و بيشتر شده اند فراموش نكنيد. ماكاداميا به ويژه براي افرادي كه مي خواهند رژيم بدون لبنيات را امتحان كنند بسيار مهم است ، زيرا مي توان آن را به راحتي شير ، پنير ، كره يا خامه تهيه كرد

آجيل ماكاداميا يك غذاي ايده آل براي افراد ديابتي و افرادي كه سطح گلوكز خون آنها بالا است. آنها همچنين يك غذاي همراه ايده آل براي كمك به كاهش شاخص گليسمي وعده هاي غذايي و ميان وعده هاي حاوي كربوهيدرات هستند.

چگونه مي توان از اين ابرغذا در آشپزخانه استفاده كرد؟

يكي از مهمترين ويژگيهاي روغن ماكادميا دود بالاي آن است - بين 210 درجه سانتيگراد تا 234 درجه سانتيگراد. اين بدان معناست كه هنگام گرم شدن احتمال اكسيد شدن آن كم است و اين روغن را به روغن مناسبي براي پخت و پز سالم تبديل مي كند. در اينجا چند ايده در مورد چگونگي استفاده از روغن ماكادمياي غذايي آورده شده است:

  • براي سالادهاي خود يك سس خوشمزه تهيه كنيد.
  • روغن Macadamia همچنين يك پايه عالي براي يك ماريناد خوش طعم ايجاد مي كند.
  • براي سرخ كردن و همچنين براي پختن غذاهاي شيرين و شيرين از آن استفاده كنيد.
  • ماكاداميا به راحتي مي تواند جايگزين كره در دستور العمل هاي مختلف پخت شود

عناصر:

  • 2 فنجان آجيل ماكادمياي بو داده
  • 2 فنجان نخود (پخته و آبكش شده)
  • 2 قاشق غذاخوري روغن ماكادميا
  • 1 درجه سانتيگراد آب ليمو
  • 3 قاشق غذاخوري قاشق غذاخوري آب
  • 1 درجه سانتيگراد سير خرد شده
  • 10 برگ ريحان
  • نمك و فلفل

همه مواد را در غذاساز قرار داده و پور كنيد تا يكدست شود. آنجا كه مي رويد ، هوموس سريع شما فقط در چند دقيقه آماده مي شود. مي توانيد آن را براي يك شب بيرون رفتن با دوستانتان به يك بشقاب سالاد اضافه كنيد.

مافين ماتچاي ماكاداميا با بادام

مواد لازم براي خمير:

  • 2 فنجان آرد خود گلابي بدون گلوتن
  • ½ فنجان شكر وانيل
  • ¼ فنجان روغن ماكادميا
  • 1 تخم مرغ ، كمي ضرب و شتم
  • 2⁄3 فنجان شير بادام
  • 2 قاشق غذاخوري ماتچاي پودر شده

مواد لازم براي پر كردن استروزل:

  • ½ فنجان شكر قهوه اي
  • ½ قاشق چايخوري 1/2 قاشق چايخوري دارچين آسياب شده
  • ¼ از ج وانيل
  • 1 درجه سانتيگراد آرد ماكادميا
  • ¼ فنجان آرد بادام
  • 2 قاشق غذاخوري كره بدون نمك (نرم شده)
  • 2 قاشق غذاخوري آجيل ماكادميا (خرد شده)

آماده سازي:

1. فر خود را با دماي 190 درجه سانتيگراد گرم كنيد. يك قالب مافين را با روكش كاغذ آماده كنيد.

2. پر از استروزل را با مخلوط كردن شكر قهوه اي ، دارچين ، وانيل ، آرد ماكادميا ، آرد بادام ، قطعات ماكاداميا و كره نرم شده در يك كاسه كوچك آماده كنيد. خوب مخلوط كنيد تا مخلوطي خرد شود.

3. در يك كاسه بزرگتر ، آرد بدون گلوتن ، ماتچاي پودر شده و شكر وانيل را با هم مخلوط كنيد. توده هاي آرد را بشكنيد. با استفاده از كاردك ، تخم مرغ زده شده و شير گياهي بادام و سپس روغن ماكاداميا را در آن قرار دهيد. مخلوط كنيد تا مواد به خوبي تركيب شوند.

4. مخلوط را به طور مساوي بين فنجان هاي مافين تقسيم كنيد. روي هر مافين را روي شيرين بپاشيد. حدود 20-25 دقيقه آن را بپزيد ، تا زماني كه مافين ها قهوه اي طلايي شوند.

سس روغن ماكادمياي خوراكي براي سالادها

عناصر:

  • 3 قاشق غذاخوري روغن ماكادميا
  • 1 قاشق چايخوري سركه شراب قرمز
  • 1 درجه سانتيگراد شكر قهوه
  • 1 درجه سانتيگراد 1/2 قاشق چايخوري خردل ديژون
  • ¼ قاشق چايخوري نمك دريا قاشق چاي خوري
  • فلفل سياه تازه آسياب شده

آماده سازي:

همه مواد را در يك شيشه بريزيد ، فلفل را مزه دار كنيد و در آن را بگذاريد. شيشه را خوب تكان دهيد تا همه چيز تركيب شود.

بره مراكشي با ماكاداميا

عناصر:

  • ½ فنجان روغن ماكادميا
  • 2 حبه سير ، خرد شده
  • 1 درجه سانتيگراد سماق
  • 1 درجه سانتيگراد 1/2 قاشق چايخوري زيره آسياب شده
  • 2 350 350 گرم گوشت بره پشت
  • نمك و فلفل براي چشيدن

آماده سازي:

1. روغن ماكادميا ، سير و ادويه ها را در يك ظرف بزرگ تركيب كرده ، بره و خوب آن را اضافه كنيد.

2. براي پخت بره ، يك كوره را روي حرارت متوسط ​​گرم كنيد. گوشت بره را از ماريناد برداريد و به مدت 3-4 دقيقه از يك طرف و 2-3 دقيقه از طرف ديگر يا تا زماني كه به دلخواه شما بپزد بپزيد. گوشت را از روي حرارت برداشته و بگذاريد 10 دقيقه بماند. ادويه زدن با نمك و فلفل. سپس بره را به برش هاي ضخيم برش دهيد.

 

لينك منبع: دكاموند شيمي

 

 

 

 

 



 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.